Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin!

MeistÄ

Medi-Tammer Oy (0983909-9) omistaa Eliksiiri.net-kaupan. Se  on kokeneiden erikoislääkärien perustama ja hallinnoima terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Tuotevalikoimasta ja niiden laadusta vastaavat erikoislääkärit, joilla on vuosikymmenien kokemus  terveydenhuoltoalalla  sekä  takanaan merkittävä  kansainvälinen urat. Pitkä kokemus ja luodut  kansainväliset  kontaktit auttavat meitä valikoimaan sinulle parhaat tuotteet. Valikoimaamme kuuluu testattuja ja luotettavia suojavälineitä, sekä dokumentoidun vaikutuksen omaavia ravintolisiä ja muita tuotteita. Terveydessä on kysymys luottamuksesta, tervetuloa turvallisille ostoksille!

Elämäntapamme vaikuttavat merkittävästi terveyteemme perimän lisäksi. Mahdolliselle sukurasitukselle eri sairauksista  emme mitään voi, me kaikki ikännymme, jolloin sairauksien ja ongelmien riskit kasvavat. Terveellisillä elämäntavoilla, kohtuullisella liikunnalla ja oikealla ravinnolla voimme pienentää riskiä moniin sairauksiin. OIkein valitut ravintolisät voivat täydentää elimistölle tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saantia.

"

Perustajan terveiset:

PETRI OKSMAN, ERIKOISLÄÄKÄRI

Vuosikymmeniä lääkärinä toimineena  ja kymmenien tuhansien potilaskontaktien tuomalla kokemuksella haluan tarjota sinulle tuotteita, joista uskon olevan terveydellesi hyötyä.  Terveystuotteet vaativat luottamusta, siksi  tarjoamme vain tutkittuja, sertifioituja tuotteita. Suojavälinepuolella nykyisen pandemian aikana kuluttaja tarvitsee luotettavan tahon, joka niitä kymmeniä vuosia päivittäin käyttäneenä tietää mistä puhuu, ja osaa sen myös asiakkaille kertoa. Tervetuloa turvallisille ostoksille!