Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin!

Tilausehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Kattavan valikoiman maksutapoja näet klikkaamalla seuraavaa linkkiä:

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitusmaksu

Kiinteä toimituskulumme Postin tai Schenkerin noutopisteeseen on 4.50€/toimitus. Toimitus Postin kotipakettina suoraan kotiovelle maksaa 9.10€. Maksuttoman toimituksen  noutopisteeseen  saat yli 60€:n ostoksista. Huomaathan että kassaohjelma ei automaattisesti luo maksutonta toimitusta, vaan sinun on  itse valittava se.  Klikkaa maksuton toimitus-kenttää. Tuote toimitetaan veloituksetta tällöin postipakettina lähimpään noutopisteeseen.
Toimitukset:
Lähetämme tilaamasi tuotteet valintasi mukaan joko Postin tai Schenkerin kautta postiin/noutopisteeseen tai halutessasi Postin Kotipaketilla suoraan kotiisi. Toimitamme tuotteemme mahdollisimman pian, useimmiten jo muutaman vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta.

Tuotevirheen korjaaminen

Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuote on viallinen. Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Palautustunnus  postin kautta palautettaessa on  633917. Virheilmoituksen voit toimittaa sähköpostitse. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron. Koronaepidemian takia avattua hengityssuojain tai -suojuspakettia ei voi palauttaa. Luethan tarkkaan mitä suojaimia olet mahdollisesti ostamassa