Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin!

Ale!

50 kpl FFP2-luokan hengityssuojain ilman venttiiliä, kaksisuuntainen suojaus. Suomessa testattu!

CE-sertitioitu FFP2-luokan erittäin tehokas kahteen suuntaan suojaava hengityssuojain! Testattu Suomessa.

58,00 29,00

765 varastossa

Kuvaus


FFP2-hengityssuojain Baner BT-005

 

TEHOKAS MYÖS MUUNTOVIRUSTA VASTAAN. TESTATTU SUOMESSA.

FFP2-hengityssuojain on kertakäyttöinen, jopa ammattikäyttöön soveltuva tehokas suoja pölyä, bakteereita ja viruksia vastaan. WHO suosittelee hengityssuojaimia koronavirukselta suojautumiseen. Mm. Saksa vaatii infektioiden estämiseksi  FFP2-suojaimen käyttöä julkisessa liikenteessä. FFP2-suojainta pidetään tehokkaana suojaamaan myös uusilta, ärhäkästi leviäviltä muuntoviruksilta, jonka takia myös Suomessa harkitaan suosituksen antamista.

Hengityssuojain on testattu EU:n hyväksymässä laboratoriossa ja todettu EN149.2001 + A1:2009 -standarin mukaiseksi. (CE2163). Tämän lisäksi eliksiiri.net -verkkokauppa on testauttanut  kaikki  myynnissä olevat  FFP3, FFP2-ja KN95-maskit VTT:llä. (VTT-CR-01179-20 | 8.10.2020, testiraportti alla).

Tämä Baner BT-005-malli  suodattaa VTT:n testin mukaan vähintään 99.7%  yli 3um kokoisista hiukkasista ylittäen kirkkaasti jopa korkeimman FFP3-luokan rajan.

FFP2-hengityssuojain on helppo ja tehokas tapa suojata itsesi ja ympäristö virustartunnalta. Kirurginen suu-ja nenäsuojus, kangasmaski tai ne yhdessä eivät pääse suojaustehossa lähellekään.

Hengityssuojain asettuu kuminauhoilla helposti, nopeasti ja tiiviisti. Muotoiltavalla nenätuella saat suojaimen asettumaan kasvojesi muodon mukaan. Tämä malli useimmiten poistaa kokonaan hengityksen aiheuttaman silmälasien huurtumisen.

Toimitetaan 50kpl:n laatikossa, 25kpl 2kpl suojainta sisältävää suljettua, uudelleen suljettavissa olevaa muovitaskua. Puhdasta ja kätevää kuljettaa pienempiäkin eriä mukana.

-FFP2 suojaa tehokkaasti käyttäjää ja ympäristöä mm. viruksilta

-taittuva malli, menee pieneen tilaan

-laatikossa 50 kpl hengityssuojaimia jaettuna uudestaan suljettaviin 2 kpl     muovitaskuihin

-CE-sertifioitu, CE 2163

-VTT:n Suomessa testaama, suodatusteho 99.7% (testiraportti alla)

-nopea toimitus Suomesta, yleensä 1-2 arkipäivää tilauksesta

-toimitus noutopisteeseen €4.90, maksuton toimitus yli €60 tilauksiin.

-toimitus kotiovelle €9.90

-valitsethan kassalla oikean toimituksen: noutopiste, kotiovi, maksuton

jos haluat kevyempää hengittämistä, valitse FFP2-venttiilimalli

50 kpl laatikko  €29 (NORMAALISTI €58)

 

KÄYTTÖOHJE: Pese kädet, ota hengityssuojain pussista ja aseta se kumilenkeillä paikoilleen. Muotoile suojain nenävahvikkeiden avulla tiiviisti. Testaa että reunat eivät vuoda. Älä koske maskin ulkopintaan käytön aikana. Poista suojain tartumalla kuminauhoihin ja irrota se koskematta muihin osiin. Laita roskiin ja pese kädet.

FFP2 Baner BT-005 ilman venttiiliä. CE 2163. EN 149:2001 + A1 2009

CE-sertifikaatti  :

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “50 kpl FFP2-luokan hengityssuojain ilman venttiiliä, kaksisuuntainen suojaus. Suomessa testattu!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *