Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin!

Thealoz Duo. Säilöntöntäaineeton, kolmivaikutteinen tippa kuiville silmille. 5 ml pullo.

Säilöntäaineeton silmätippa suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen koostumus sisältää pitkään suojaavaa trehaloosia ja voitelevaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa.

 

8,90

4 varastossa

Kuvaus

Luonnollinen tapa hoitaa kuivia silmiä

Thealoz Duo® on uusi tapa hoitaa kuivia silmiä. Thealoz Duo® sisältää trehaloosia, joka on luonnossa esiintyvä vahvasidoksinen sokeri. Trehaloosin ansiosta liuos ei kiteydy, vaan se muodostaa epiteelisolujen päälle suojaavan kalvon estäen näin solujen kuivumista. Siksi Thealoz Duo® kostuttaa jopa 6 kertaa tavallista silmätippaa pitempään. Thealoz Duo® sisältää myös kosteuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa. Lisäksi tuote on fosfaatiton, säilytysaineeton ja hypotoninen.

Trehaloosi
on lukuisista kasveista löytyvä molekyyli, joka ylläpitää solujen kosteutta. Sitä käytetään useissa lääkkeissä – nyt myös silmätipoissa.

Hyaluronihappo
on voiteleva ja kosteuttava aine, joka löytyy mm Hyabakista.

Thealoz Duo® on pakattu pehmeään helppokäyttöiseen pulloon. Se ei sumenna näköä ja sopii käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Ilman säilytysainetta ainutlaatuisessa pullossa.

Thealoz Duo® on Théan kehittämässä pehmeässä ja helppokäyttöisessä ABAK® -pullossa. Pullon ansiosta liuos säilyy steriilinä ennen avaamista ja myös avaamisen jälkeen. Liuos säilyy avattuna 3 kuukautta ja se ei sisällä lainkaan säilytysainetta.

 

 

Lisätiedot

Paino 30 kg
Mitat 35 × 95 × 36 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thealoz Duo. Säilöntöntäaineeton, kolmivaikutteinen tippa kuiville silmille. 5 ml pullo.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *