Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin!

Thealoz Duo. Säilöntöntäaineeton, kolmivaikutteinen tippa kuiville silmille. 5 ml pullo.

Säilöntäaineeton silmätippa suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen koostumus sisältää pitkään suojaavaa trehaloosia ja voitelevaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa.

 

8,90

Varasto loppu

Kuvaus

Luonnollinen tapa hoitaa kuivia silmiä

Thealoz Duo® on uusi tapa hoitaa kuivia silmiä. Thealoz Duo® sisältää trehaloosia, joka on luonnossa esiintyvä vahvasidoksinen sokeri. Trehaloosin ansiosta liuos ei kiteydy, vaan se muodostaa epiteelisolujen päälle suojaavan kalvon estäen näin solujen kuivumista. Siksi Thealoz Duo® kostuttaa jopa 6 kertaa tavallista silmätippaa pitempään. Thealoz Duo® sisältää myös kosteuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa. Lisäksi tuote on fosfaatiton, säilytysaineeton ja hypotoninen.

Trehaloosi
on lukuisista kasveista löytyvä molekyyli, joka ylläpitää solujen kosteutta. Sitä käytetään useissa lääkkeissä – nyt myös silmätipoissa.

Hyaluronihappo
on voiteleva ja kosteuttava aine, joka löytyy mm Hyabakista.

Thealoz Duo® on pakattu pehmeään helppokäyttöiseen pulloon. Se ei sumenna näköä ja sopii käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Ilman säilytysainetta ainutlaatuisessa pullossa.

Thealoz Duo® on Théan kehittämässä pehmeässä ja helppokäyttöisessä ABAK® -pullossa. Pullon ansiosta liuos säilyy steriilinä ennen avaamista ja myös avaamisen jälkeen. Liuos säilyy avattuna 3 kuukautta ja se ei sisällä lainkaan säilytysainetta.

 

 

Lisätiedot

Paino 30 kg
Mitat 35 × 95 × 36 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thealoz Duo. Säilöntöntäaineeton, kolmivaikutteinen tippa kuiville silmille. 5 ml pullo.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *