Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin!

Berberiini+Kromi 30tabl. Tasaa verensokeria ja edistää aineenvaihduntaa.

Tri Tolonen Berberiini + kromi auttaa ylläpitämään verensokeritasapainoa ja se edistää normaalia aineenvaihduntaa. Tuote sopii käytettäväksi myös yhdessä kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden kanssa. Beberiiniä on käytetty kansanlääkinnässä yli 3000 vuoden ajan. Berberiini on keltainen alkaloidi, jota saadaan monien kasvien juurista, varresta ja kuoresta.

8,95

Varasto loppu

Kuvaus

VAHVA BERBERIINI: VAIKUTUS VERENSOKERITASAPAINOON,  AINEENVAIHDUNTAAN.  VEGAANINEN, GLUTEENITON , LAKTOOSITON HIIVATON JA SOIJATON
Tri Tolonen Berberiini + kromi auttaa ylläpitämään verensokeritasapainoa ja se edistää normaalia aineenvaihduntaa. Tuote sopii käytettäväksi myös yhdessä kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden kanssa. Beberiiniä on käytetty kansanlääkinnässä yli 3000 vuoden ajan. Berberiini on keltainen alkaloidi, jota saadaan monien kasvien juurista, varresta ja kuoresta. Tri Tolonen Berberin valmistetaan Berberis aristata-juuresta. Suositeltava vuorokausiannos on 2-3 tablettia ja suositeltu vuorokausiannos sisältää 1000-1500 µg berberiiniä sekä 34-51 µg kromia. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.
Sisältää:
berberiinihydrokloridi (Berberis aristata -juuri), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), maissitärkkelys, stabilointiaineet (polyvinyylipyrrolidoni, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, talkki, muunnettu tärkkelys, keskipitkäketjuiset triglyseridit), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, rasvahapot), kromipikolinaatti
Ravintosisältö per 100g
Kromi 34ug  %DRI  85% DRI 40ug
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Pidettävä lapsien ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Berberiini+Kromi 30tabl. Tasaa verensokeria ja edistää aineenvaihduntaa.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *